İkili Kodlama Kuramına Dayalı Olarak Hazırlanan Multimedya Ders Yazılımının Fen Bilgisi Öğretiminde Akademik Başarıya Etkisi - Emre Sezgin; Ülkü Köymen (Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi)
.