Crònica legislativa d'Astúries. Primer semestre de 2024 - Nicolás Bartolomé Pérez (Revista de Llengua i Dret - Journal of Language and Law)
Aquesta crònica recull les principals novetats normatives, administratives i polítiques en matèria lingüística produïdes en la Comunitat Autònoma del Principat d'Astúries entre els mesos de gener i juny de 2024.