Florni elementi Prašumskog rezervata Lom - Vojin Bucalo (Glasnik Šumarskog Fakulteta Univerziteta u Banjoj Luci)
U radu je saopšten dio rezultata istraživanja obavlјenih 2005–2006. godine, u okviru projekta “Floristički biodiverzitet Prašumskog rezervata Lom”. Na osnovu popisa 250 vrsta vaskularnih bilјaka nađenih u toku istraživanja, a koje su sistematizovane po flornim elementima, urađeni su spektar flornih elemenata i analiza bilјnogeografske pripadnosti flore objekta istraživanja.