Nowość wydawnicza: Three Decades of Polish Socio-Economic Transformations. Geographical Perspectives - _RRPR Redakcja czasopisma (Rozwój Regionalny i Polityka Regionalna)
Three Decades of Polish Socio-Economic Transformations. Geographical Perspectives Pod redakcją Pawła Churskiego i Tomasza Kaczmarka Springer Cham 2022, ISBN: 978-3-031-06107-3 (hardcover), ISBN: 978-3-031-06110-3 (softcover), ISBN: 978-3-031-06108-0 (eBook), DOI: https://doi.org/10.1007/978-3-031-06108-0, XVII + 578 stron.