ОСОБЛИВОСТІ ПРОФЕСІЙНОГО ЗДОРОВ’Я ПРАВООХОРОНЦІВ ПІСЛЯ ВИКОНАННЯ СЛУЖБОВОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В НЕТИПОВИХ УМОВАХ - K. V. Kudar (Law and Safety)
Охарактеризовано психологічні особливості професійного здоров’я працівників Національної гвардії України, які виконували службові завдання в умовах антитерористичної операції. Виявлено непатологічне реагування правоохоронців на стрес-фактори нетипових умов службової діяльності. Показано, що у правоохоронців у перший місяць після повернення із зони АТО спостерігаються прояви симптомів соматизації, депресії, інші прояви дістресу. Описано відмінності в задоволеності якістю життя працівників Національної гвардії залежно від досвіду службової діяльності.