Sınıf II Aktivatör İle Tedavi Edilmiş Bireylerde Havayolu Değişikliklerinin İncelenmesi - Gülşilay Sayar; Delal Dara Kılınç (Selcuk Dental Journal)
Amaç: Bu çalışmanın amacı fonksiyonel ortopedik tedavi gören bireylerde Andresen aktivatörünün  havayolu üzerine etkisini kontrol grubu ile karşılaştırmalı olarak değerlendirmektir.