Акушерські ускладнення під час вагітності та пологів у жінок із лейоміомою матки - T.G. Rоmanenko; A.A. Suchanova; V.V. Konoplynko (Український журнал Перинатологія і педіатрія)
Мета - вивчити особливості клінічного перебігу вагітності та пологів у жінок із лейоміомою матки (ЛМ) для удосконалення профілактики акушерських ускладнень у цих вагітних.