Аналіз рівня сформованості соціальної компетентності студентів педагогічного коледжу - Natalya Borbych (Педагогічний дискурс)
У статті розглянуто окремі наукові підходи до визначення терміну «соціальна компетентність». Проаналізовано значення соціальної компетентності як провідної характеристики процесу соціалізації особистості. Визначено критерії та рівні сформованості соціальної компетентності студентів педагогічного коледжу.