Вади розвитку ембріонів і плодів: світовий досвід - O.M. Ketova (Український журнал Здоров'я жінки)
Мета - дослідити причини, поширеність, варіабельність і діагностику переривання вагітності за медичними показаннями в різних країнах світу за останні 5 років за даними наукових літературних джерел.