ПСИХОЛОГІЧНІ УМОВИ ПРОВЕДЕННЯ ПЕРЕДТЕСТОВОЇ БЕСІДИ ПІД ЧАС ПОЛІГРАФНИХ ДОСЛІДЖЕНЬ - О. V. Vagina (Law and Safety)
Розглянуто основні психологічні умови передтестової бесіди під час проведення поліграфних досліджень. Викладено ключові фактори проведення передтестової бесіди. Висвітлено методи та прийоми встановлення психологічного контакту й отримання правдивої інформації. Приділено увагу основним завданням передтестової бесіди у світлі їх психологічних умов.