L'Educació incessant: les idees pedagògiques de Jean-Marie Guyau = An incessant education: Jean-Marie Guyau's pedagogical ideas - Jordi Riba Miralles (Educació i Història: Revista d'Història de l'Educació)
Qui fou aquest filòsof de qui Sol Ferrer diu que el seu pare, Ferrer i Guàrdia, considerava l'autor que més l'havia influenciat? Jean-Marie Guyau, no obstant la seva curta vida, és un autor a la cruïlla de diverses èpoques. Els seus punts de vista sobre l'educació li van valer una audiència internacional. Amb el suport d'una filosofia moral, escrigué sobre la manera com hauria d'ésser l'educació que permetés als joves afrontar en les millors condicions, un món nou, complex i difícil.