Simulació sobre conflicte i mediació a Twitter - Ismael Peña-López (IDP)
El dia 21 de gener de 2016 es va celebrar el Dia Europeu de la Mediació, coincidint amb l’aniversari de l’aprovació pel Comitè de Ministres del Consell Europeu de la primera recomanació número R (98) 1, sobre mediació familiar.