First record of the white prawn Palaemon longirostris H. Milne Edwards, 1837 in the Mediterranean waters of Morocco - A. F. Taybi; Y. Mabrouki; J. A. Cuesta (Arxius de Miscel-lània Zoològica)
Primer registre de gambeta blanca Palaemon longirostris H. Milne Edwards, 1837 a les aigües mediterrànies del Marroc