Rola badań diagnostyki laboratoryjnej w procesie leczenia (Konwersatorium: Medycyna na miarę człowieka) - Henryk Owczarek; Anna Augustynowicz (Studia Ecologiae et Bioethicae)
Streszczenie nie jest dostępne