Досягнення аритмології у прогнозуванні злоякісних аритмій під час хвороб серця за крайні десятиріччя (огляд літератури; результати власних досліджень) - В. І. Денесюк (Львівський клінічний вісник)
Вступ. Під час тяжких хвороб серця можуть виявитись шлуночкові аритмії та фібриляції передсердь (ФП).