Обмеження в реалізації прав людини та основоположних свобод в умовах воєнного стану через призму практики Європейського суду з прав людини - V. Yavorskyi; L. Letnianchyn (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
У статті проаналізовано втручання держави в реалізацію прав людини і основоположних свобод в умовах воєнного стану. Розглянуто особливість такого втручання через призму практики Європейського суду з прав людини.