Klucz do zrozumienia Europy Recenzja książki Michała Gierycza, Europejski spór o człowieka. Studium z antropologii politycznej, Wydawnictwo Naukowe UKSW, Warszawa 2017, ss. 616 - ks. Piotr Burgoński (Chrześcijaństwo-Świat-Polityka)
Artykuł zawiera recenzję książki Michała Gierycza "Europejski spór o człowieka. Studium z antropologii politycznej", Wydawnictwo Naukowe UKSW, Warszawa 2017, ss. 616.