ЕКЛЕКТИКА ЗМІН У СУЧАСНИХ СТРУКТУРАХ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ: СТАЦІОНАРНІСТЬ versus АДАПТИВНІСТЬ - Є.І. ОВЧАРЕНКО; Р.І. БОГДАНОВ (Економіка та право)
Розглянуто проблематику суперечності вимоги адаптивності структури уп равлін ня підприємством з боку зовнішнього середовища та вимоги стаціонарності структ ури з боку внутрішнього середовища. Розкрито сутність ієрархічних та договірних відносин у структурі управління. Визначено та обґрунтовано напрями удосконалення ієрархічних та договірних відносин у структурі управління, зумовлених уведенням критерію забезпеченості економічної безпеки до системи управління підприємством.