Особливості формування середовища навчально-розважального комплексу на базі планетарію - L. R. Gnatiuk; O. I. Huz; S. B. Hupalovska (теорія та практика дизайну)
У статті розглянуті питання організації середовища навчально-розважального комплексу за основу якого взято планетарій. Дослідження проведено на основі аналізу прототипів та вивченні державних стандартів забудов відповідного характеру. Приведено пропозиції щодо поліпшення деяких аспектів формування простору Київського республіканського планетарію. Виявлено особливості формування середовища навчально-розважального комплексу на базі планетарію.