YARATICILIK TEKNİKLERİNİN İŞLETME EĞİTİMİNDEKİ YERİ VE ÖNEMİ - Hüsnü Kapu; Faruk Baştürk (Sosyal Ekonomik Araştırmalar Dergisi)
Bu çalışma, Türkiye’de yüksek öğretimde işletmecilik eğitiminde yaratıcılığın neden önemsenmediğini açıklamaktadır. Özellikle sosyo-kültürel nedenlerden bu bağlamda bahsedilmemiştir. Ayrıca lisans düzeyi işletme eğitimine yönelik “yaratıcı düşünce geliştirme teknikleri ve uygulamaları” konusunda ders içeriği önerilmektedir.