Оптимізація розробки програмного забезпечення для інформаційно-вимірювальних систем з використанням Python - М. Маркін; М. Добролюбова; О. Маркіна; Є. Батрак (Adaptivni Sistemi Avtomatičnogo Upravlinnâ)
У статті розглядаються сучасні підходи до оптимізації розробки програмного забезпечення для інформаційно-вимірювальних систем з використанням мови Python. Проведено аналіз інтегрованих середовищ розробки та бібліотек Python для обробки даних, запропоновано підхід до інтеграції алгоритмів машинного навчання. Основна увага приділена підвищенню ефективності процесів розробки, обробки великих даних та забезпеченню метрологічної надійності вимірювань. Результати дослідження можуть бути використані для створення програмного забезпечення в наукових та промислових галузях.