Ефективність внутрішньовенної інфузії лідокаїну для післяопераційного знеболювання дітей після різних видів оперативних втручань - O.S. Goncharuk; N.V. Tytarenko; R.M. Banakhevych; A.V. Voznyuk; О.А. Taran; G.V. Bevz; O.V. Sergiychuk; A.V. Kostiuchenko; G.M. Mazur (Сучасна педіатрія: Україна)
Численні дослідження показали ефективність внутрішньовенної інфузії лідокаїну для післяопераційного знеболювання в абдомінальній хірургії в дорослих пацієнтів. У педіатричних пацієнтів цю методику застосовують недостатньо широко.