Vida i literatura en els diaris de Fernando Pessoa - José Ángel García López (Ítaca)
Els diaris de Fernando Pessoa —l’home que era i no era Ricardo Reis, Álvaro de los Campos, Alberto Caeiro o Bernardo Soares— centren la contribució de José Ángel Gacía López, que rastreja en el seu article les lectures i les relacions intel·lectuals de Pessoa, les anècdotes vitals, les consideracions sobre l’amor, les postures davant del fet religiós o les diferents actituds vinculades als heterònims.