Crònica legislativa de Galícia. Primer semestre de 2024. - Alba Nogueira López (Revista de Llengua i Dret - Journal of Language and Law)
Sense canvis en el rang de responsabilitat en matèria de política lingüística després de les eleccions gallegues, l'activitat de la Secretaria General de Política Lingüística continua bolcada en l'assistència protocol·lària a esdeveniments culturals. El Tribunal Suprem desestima amb una argumentació feble la pretensió d'un docent que la llengua de treball del seu centre no sigui amb caràcter general el gallec.