Türkiye'de Vakıf Üniversiteleri - Abdurrahman İlğan (Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dergisi)
lifi" “,? lkeınizdL- rıcnç nüfusun {"1711 111111131 VL oıtnOirelıiııcL etkil: bir L'Öıılendiı'ıın sistcminin11111111111131. . {c kapıldı ında vığıimnlnıu sulzer: nııınısruı. l-lıı durumla birlikle 11 Lalab1,1