Fonts documentals referents al moltó tarragoní recopilades per Emili Giralt i Raventós - Mireia Giralt; Olga Giralt (Estudis d'Història Agraria)
Aquest article recull tota la informació sobre el moltó tarragoní recopilada per Emili Giralt i Raventós: notes històriques sobre aquesta espècie animal i les possibles causes de la seva extinció; bibliografia; il·lustracions, i una taula resum amb dades sobre diverses races de moltons.