Сучасний стан та перспективи розвитку радіолокаційних систем посадки - Кащишин О.Л.; Васюта К.С.; Ківшар О.А.; Долина М.П. (Наука і техніка Повітряних Сил Збройних Сил України)
В роботі проводиться аналіз сучасного стану та перспектив розвитку радіолокаційних систем посад-ки, які стоять на озброєнні Збройних Сил України та збройних сил іноземних держав. Наводяться відомості щодо особливостей побудови сучасних радіолокаційних систем посадки, їх характеристики та констру-кторські рішення. Розкриваються задачі, які покладені на радіолокаційні системи посадки. Висвітлюються перспективні напрямки розвитку посадкових радіолокаторів, шляхи їх розвитку та модернізації.