Alfred Konieczny, Akcja ,,Noc i mgła” w okupowanych przez III Rzeszę krajach zachodniej Europy. Geneza — założenia —realizacja, Wrocław 1995, ss. 274. - Henryk Olszewski (Czasopismo Prawno-Historyczne)
Recenzja: Alfred Konieczny, Akcja ,,Noc i mgła” w okupowanych przez III Rzeszę krajach zachodniej Europy. Geneza — założenia —realizacja, Wrocław 1995, ss. 274.