O historii węgierskiego prawa okresu Oświecenia. W związku z książką Lajosa Hajdu - Józef Ciągwa (Czasopismo Prawno-Historyczne)
O historii węgierskiego prawa okresu Oświecenia W związku z książką Lajosa Hajdu *