کدامیک از ابعاد سواد سلامت، اتخاذ رفتارهای پیشگیری کننده از مصرف سیگار را پیشگویی می کنند؟ - Rahman Panahi; Ali Ramezankhani; Ali Asghar Haerimehrizi; Mahmoud Tavousi; Mania Khalilpour Darestani; Shamsaddin NIknami (بهداشت در عرصه)
زمینه و اهداف: سواد سلامت با اتخاذ رفتارهای پیشگیری کننده ارتباط دارد. نظر به افزایش مصرف سیگار در دانشجویان، این مطالعه با هدف تعیین ابعاد تاثیرگذار سواد سلامت در پیشگویی اتخاذ رفتارهای پیشگیری کننده از مصرف سیگار در دانشجویان اجرا گردید