ОСНОВНІ НАПРЯМИ ПОСИЛЕННЯ ПРАВОВОЇ ОХОРОНИ ІНТЕРЕСІВ «СЛАБШОЇ» СТОРОНИ У ЦИВІЛЬНИХ ПРАВОВІДНОСИНАХ - O.I. Antonyuk; V.V. Koryak (Економіка та право)
Визначено співвідношення юридичної рівності сторін цивільних правовідносин і посилення правової охорони інтересів «слабшої» сторони цих, відносин; визначено основні напрями посилення правової охорони інтересів «слабшої» сторони цивільних правовідносин і сформульовано засади вирішення проблемних питань, які виникають під час посилення правової охорони інтересів такої сторони.