Використання функціонального підходу при розробці гібридних процесів у машинобудуванні: прикладний аспект - Олександр Саленко; Сергій Клименко; Вадим Орел; Володимир Холодний; Наталя Гаврушкевич (Mechanics and Advanced Technologies)
Створення нових високоефективних методів обробки матеріалів, у тому числі, композиційних, є сучасною актуальною науково-технічною задачею. У цьому аспекті використання гібридних процесів вбачається обґрунтованим і доцільним. Доповнення принципами функціонального підходу дозволяє значно скоротити час на розробку процесів і отримати нові ефекти, неможливі при традиційних методах обробки.