СУЧАСНІ МЕТОДИ СТИМУЛЯЦІЇ АНГІОГЕНЕЗУ У ХВОРИХ ПРИ КРИТИЧНІЙ ІШЕМІЇ ТКАНИН НИЖНІХ КІНЦІВОК - І. А. Кryvoruchko; S.-К. Т. Goni; S.-А. Т. Goni; S. А. Andreyeshchev (Клінічна хірургія)
СУЧАСНІ МЕТОДИ СТИМУЛЯЦІЇ АНГІОГЕНЕЗУ У ХВОРИХ ПРИ КРИТИЧНІЙ ІШЕМІЇ ТКАНИН НИЖНІХ КІНЦІВОК