Kitap Değerlendirme: İlhanlı (İran Moğolları) Devleti’nin Askerî Teşkilatı (Ortaçağ Moğol Ordularında Gelenek ve Dönüşüm) - Ömer SUBAŞI (Gazi Akademik Bakış)
UYAR, Mustafa (2020), İlhanlı (İran Moğolları) Devleti’nin Askerî Teşkilatı (Ortaçağ Moğol Ordularında Gelenek ve Dönüşüm), Türk Tarih Kurumu Yayınları, Ankara. ISBN: 978-975-17-4484-5, 1. Baskı.