Cap a un disseny d'interacció bàsic - Karmen Franinovic (Temes de Disseny)
"On són els artistes?", s'exclamà Hiroshi Ishii, profesor del Media Lab del MIT, en adreçar-se als participants d'un debat a la conferència sobre els factors humans en els sistemes informàtics, que el 2008 va tenir lloc sota el lema "Art. Ciència. Equilibri". Sovint els aspectes estètics d'una experiència interactiva es perceben com el resultat d'un moment de creativitat artística. Aquest assaig explora un enfocament diferent, basat en una recerca estructurada dels materials de disseny que contribuieixen a l'experiència estètica.