ФІНАНСОВИЙ МЕНЕДЖМЕНТ АКТИВІВ ПІДПРИЄМСТВ: АКТУАЛЬНІ НАПРЯМКИ ЙОГО РОЗВИТКУ - Ю. М. Тимощенко (Фінансово-кредитна діяльність: проблеми теорії та практики)
Висвітлені основні етапи становлення фінансового менеджменту, обґрунтовані перспективні напрямки його розвитку. Основну увагу приділено фінансовому менеджменту активів підприємств.