Nav tikai vienkārši stāsts par Padomju Savienības valstsvīru Ivaru Smilgu - Ēriks Jēkabsons (Latvijas Universitātes Žurnāls. Vēsture)
Recenzija par grāmatu: Jurijs Sļozkins. Ivars Smilga un latviešu revolūcijas epilogs Krievijā. Rīga [2022]. 127 lpp. ISBN 978-9934-8802-2-3