Erasmus+ Personel Hareketliliği: Budapeşte Teknoloji ve Ekonomi Üniversitesi Ulusal Teknik Bilgi Merkezi ve Kütüphanesine Yönelik Bir Değerlendirme - Simge Kaya (Türk Kütüphaneciliği)
Bu çalışmanın amacı, Erasmus Personel Eğitim Alma Hareketliliği kapsamında 15 -19 Temmuz 2024 tarihleri arasında Budapeşte Teknoloji ve Ekonomi Üniversitesi Ulusal Teknik Bilgi Merkezi ve Kütüphanesi’nde alınan mesleki eğitim ve deneyimler hakkında bilgilerin aktarılmasıdır.