ارزیابی خطاهاي انساني مربوط به بردمن در يكي از اتاق هاي كنترل صنايع پتروشيمي توسط روش CREAM گسترده - Safoura Karimi; Mostafa mirzaei aliabadie; Iraj Mohammd fam (بهداشت در عرصه)
زمينه و اهداف: از جمله ویژگی‌های مهم صنایع امروزی، کنترل دقیق اغلب اجزای کلیدی صنعت از طریق اتاق‌های کنترل مرکزی است. به همین دلیل بروز خطا توسط پرسنل اتاق‌های کنترل، می‌تواند فاجعه بار باشد. مطالعه حاضر با هدف شناسايي و ارزيابي خطاهاي انساني در اتاق كنترل يكي از صنايع پتروشيمي به انجام رسيد.