Адміністративно-правова легітимація правоохоронних органів у сфері забезпечення державної безпеки країни - O. I. Nikitenko; I. V. Zhuravel (Науковий вісник Ужгородського національного університету. Серія Право)
Стаття присвячена особливостям адміністративно-правової легітимації діяльності правоохоронних органів у сфері державної безпеки України та проблемам демократичної легітимації їх діяльності в умовах політичного плюралізму. Досліджено засоби і підстави легітимації правоохоронних органів у сфері державної безпеки та правопорядку в прикордонній сфері країни.