Освітня програма оператора АЕС Чехії «CEZ» як складова неформальної екологічної освіти - Yuliia Taratorkina (Педагогічний дискурс)
У статті розкрито основні засади освітньої програми групи компаній «CEZ», оператора атомних електростанцій Чеської Республіки. З’ясовано мету освітньої програми «Світ енергії», реалізація якої сприяє не лише формуванню об’єктивного ставлення до питань забезпечення електроенергією, але й поглиблює зв’язки освіти і промисловості, що підвищує якість викладання предметів природничого циклу.