ANTERİOR MAKSİLLER BÖLGEDEKİ BUKKAL KONKAVİTELERİN ANALİZİ: RETROSPEKTİF KONİK IŞINLI BİLGİSAYARLI TOMOGRAFİ ÇALIŞMASI - Elif Öncü; Bilge Can (Selcuk Dental Journal)
Amaç: İmplant operasyonlarında komplikasyon riski ve ogmentasyon gerekliliği oranını azaltmak için alveoler kemiğin topografisinin, komşu anatomik yapıların ayrıntılı olarak değerlendirilmesi gerekmektedir. Bu çalışmada, anterior maksilla bölgesindeki bukkal kret konkavitesinin yeri ve derinliği konik ışınlı bilgisayarlı tomografi (KIBT) kullanılarak incelenmiştir.