Система управління інформаційними потоками в корпоративної IP-мережі - Александр Иванович Ролик (Adaptivni Sistemi Avtomatičnogo Upravlinnâ)
Розроблено адаптивну систему управління інформаційними потоками в корпоративній IP мережі, що враховує завантаженість каналів зв'язку і значимість переданої інформації для підтримки бізнес-процесів.