La mort de Papa Alexandre VI, segons un poema anònim italià de 1504 - Júlia Benavent (Scripta: Revista Internacional de Literatura i Cultura Medieval i Moderna)
Resum: Un poema en octaves sobre la mort d’Alexandre VI, inèdit i anònim, publicat a Itàlia, aporta noves dades sobre la literatura contra els Borja. En aquesta ocasió  Alexandre VI és mostrat com un nigromàntic que no sap veure l’anunci de la seua mort.