Фотосинтезувальні процеси та нагромадження жирних кислот у рослинах кукурудзи впродовж онтогенезу та за впливу удобрення і регулятора росту - Й. Ф. РІВІС; В. В. ФЕДАК; О. В. МАМЧУР; О. Я. КЛИМ (Передгірне та гірське землеробство і тваринництво)
Метою досліджень було виявити кількісні зміни процесів фотосинтезу та жирнокислотного складу вегетативної маси рослин кукурудзи впродовж онтогенезу та за впливу мінерального удобрення й регулятора росту.