Les interrogatives al tortosí i al lleidatà. Un element diferenciador de subdialectes (Estudios de Fonética Experimental)
Aquest article forma part del projecte AMPER (Atles Multimèdia de la Prosodia de l’Espai Romànic) i se centra en el domini occidental del català. Concretament, s’hi analitza la producció de frases interrogatives absolutes de dues informants considerades representatives de dos subdialectes: el lleidatà i el tortosí. S’observa que les produccions obtingudes, tot i tractar-se d’informants del mateix diasistema dialectal, són força diferents. Aquestes diferències també es veuen avalades pels resultats obtinguts en les prospeccions de la percepció d’oracions interrogatives per part d’oients lleidatans i tortosins.