Спеціалізоване хірургічне лікування нестабільних переломів кісток тазу при закритій бойовій травмі тазу в умовах військового госпіталю - I. I. Trufanov; Iu. O. Mikheiev; O. V. Trybushnyi; О. O. Zholudev (Український журнал військової медицини)
Мета. Продемонструвати можливості та переваги наближення надання спеціалізованої ортопедо-травматологічної допомоги та остаточної хірургічної стабілізації при бойовій механічній травмі тазу у військовому госпіталі, наближеному до фронту.