Використання інформаційних технологій в процесі викладання іноземних мов - Микола Андрійович Тищенко (Adaptivni Sistemi Avtomatičnogo Upravlinnâ)
Розглядаються переваги та недоліки використання новітніх інформаційних технологій в процесі викладання іноземних мов.