ОСОБЛИВОСТІ ГОСПОДАРСЬКОГО САМОУПРАВЛІННЯ У ФРН - N.M. Dyaytlenko (Економіка та право)
Розглянуто актуальні питання діяльності органів господарського самоуправління у ФРН. Здійснено аналіз їх функцій, правового статусу, ролі в реалізації принципу партнерства, який закріплений у господарському адміністративному праві ФРН. Акцентовано увагу на участі органів господарського самоуправління у процесі створення господарсько-адміністративних актів.