ЕВОЛЮЦІЯ ЗАСОБІВ І ТЕХНОЛОГІЙ ПРОЄКТУВАННЯ ХМАРО ОРІЄНТОВАНИХ СИСТЕМ ВІДКРИТОЇ НАУКИ - М. Шишкіна (Фізико-математична освіта)
У статті охарактеризовано основні етапи еволюції засобів і технологій проєктування хмаро орієнтованих систем відкритої науки в освіті, охарактеризовано сучасний стан проблеми, визначено перспективні напрями досліджень.